25 de ani de experienta
ne fac cei mai buni

Despre noi

Infiintata in anul 1991, SC TNL SRL, este o societate cu capital integral privat. In cei 25 de ani de experienta, productia s-a diversificat asimiland in fabricatie repere noi utilizate in diverse domenii cum ar fi: vagoane si linii de metrou, vagoane CFR, tramvaie, troleibuze, ascensoare, etc.

Principalele obiective de activitate reprezinta:

Producerea reperelor de mase plastice: treapta canal, placute sonda hall,etc.

Producerea izolatorilor electrici: tuburi CFR, borne legatura, carcasa bobina, reglete contact, etc

Proiectrarea si executia de SDV-uri: matrite-mase plastice sau bachelita, ştanţe, etc.

Producerea pieselor de schimb pentru ascensoare: broasca usa semiautomata, captuseala patina, element buton, contact dublu, contact dublu cu saniuta, gheare, contact cap linie, parghie, traductori, capac 1+3 cu butoniera, etc.

Societatea are implementat şi aplică un Sistem de Management al calităţii în conformitate cu SR EN 9001:2008.

De asemenea detine Autorizatie de Furnizor Feroviar pentru articole din cauciuc si mase plastice utilizate la calea ferata si metrou, produsele inscrise in clase de criticitate fiind omologate cu Organismul notificat Feroviar - AFER.

S.C. Tehnica Nouă Liberă SRL, caută în permanenţă să-şi îmbunataţească performanţele prin modernizarea proceselor de producţie, cresterea nivelului pregătirii profesionale a angajaţilor, aplicarea ultimelor noutaţi apărute în domeniu, realizarea acestor deziderente determinând creşterea încrederii clienţilor în produsele oferite.

Executam si proiectam la cerere orice matrita si/sau produs din rasina poliesterica ignifugata, armata cu fibra de sticla, material plastic, cauciuc si bachelita!

Telefon contact: +40769729108